Καναδική μελέτη έρχεται να προσδώσει νέα αξία στο διάσημο μπαχαρικό που βγάζει η Κοζάνη, κατατάσσοντάς το στην κορυφή της λίστας με τις αφροδισιακές τροφές. Όπως αναφέρει η μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ στο Οντάριο του Καναδά, ο κρόκος Κοζάνης έχει πιο...
Η έρευνα αυτή αποτελεί την λεπτομερέστερη συγκριτική καταγραφή και αξιολόγηση που έχει γίνει μέχρι σήμερα, εξετάζοντας εκατοντάδες δημοσιευμένες μελέτες και απέδειξε μία ακόμη ευεργετική ιδιότητα του κρόκου που παράγεται στη χώρα μας. Άλλα τρόφιμα που φημίζονται για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους, είναι τα στρείδια, το σαλάμι, το τσίλι κ.ά.