28 Μαρτίου 2011

Τα λένε Μαρινάκης και Βαλβέρδε έπειτα απο το ματς με την Καβάλα

Από olympiacos24.gr
Βιασύνη δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό όπου οι ανάγκες και οι προτεραιότητες ιεραρχούνται με προσοχή και ασφαλώς με καθαρό μυαλό και πάνω απο όλα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Με αυτό το σκεπτικό, η  συνάντηση του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον προπονητή των...

πρωταθλητών Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και της παρουσίας των »ερυθρολεύκων» σε αυτήν, θα γίνει μετά απο το ματς του Ολυμπιακού με την Καβάλα.
Θα προηγηθεί η αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Καβάλα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει το ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε στο οποίο οι δύο άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να βάλουν απο κοινού τις κατευθυντήριες γραμμές στις οποίες θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, μεθοδεύοντας βεβαίως τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν αλλά και αναλύοντας ανάγκες και δεδομένα.
Η συνάντηση τους κρίνεται σκόπιμο να μην πραγματοποιηθεί μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες επειδή ολοκληρώνεται μόλις την προσεχή Τετάρτη το 5θήμερο ρεπό της ομάδας του Ολυμπιακού και συνεπώς στενεύουν για τη συνέχεια τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να ασχοληθεί με το ματς με την Καβάλα και να ετοιμασθεί κατάλληλα για αυτό.
Αποπροσανατολισμός ασφαλώς δε χρειάζεται καθώς είναι γεγονός ότι στον Ολυμπιακό θέλουν την νίκη με την Καβάλα και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά και προκειμένου να διατηρήσουν το σερί των εντός έδρας νικών τους σε αυτή τη σαιζόν , στη Σούπερ Λίγκα.