21 Φεβρουαρίου 2011

Τα sms του «Τόρο»...

Ο Βασίλης Τοροσίδης μπορεί να εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έστειλε sms μετάνοιας προς τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας.
Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως οι αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ήταν υπερβολικές λόγω της...

έντασης του αγώνα και εκτός από την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, με την οποία ζήτησε συγγνώμη, απέστειλε και sms προς τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, Σωτήρη Νίνη, Αλέξανδρο Τζόρβα και Κώστα Κατσουράνη.
Ο διεθνής άσος αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να αποφορτίσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά το τέλος του σαββατιάτικου ντέρμπι, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μεταφέρουν την ειλικρινή του συγγνώμη και στον Σεμπαστιάν Λέτο, με τον οποίο άλλωστε συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό όταν ο Αργεντινός αγωνιζόταν στους Πειραιώτες.

Από gazzetta.gr