20 Ιανουαρίου 2011

Το σεξ κατά παραγγελία μπορεί να ‘ξενερώσει’ τα ζευγάρια

Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του πληρωμένου σεξ η έννοια του σεξ κατά παραγγελία φαίνεται μάλλον ξένη για τους περισσότερους. Τι ακριβώς, λοιπόν, είναι το σεξ κατά παραγγελία; Είναι το σεξ με ένα και μοναδικό σκοπό: να κάνετε ένα μωρό. Αν δεν έχετε αρχίσει τις προσπάθειες για να συλλάβετε μάλλον δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε. Αλλά αν προσπαθείτε να κάνετε παιδί, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. Υπό κανονικές συνθήκες...

... υπάρχει το παιχνίδι της αποπλάνησης, που μπορεί να περιλαμβάνει δείπνο υπό το φως των κεριών, αισθησιακό μασάζ ή συναρπαστικές συζητήσεις. Για τις περισσότερες γυναίκες η σεξουαλική επαφή είναι η τελική κατάληξη μιας ερωτικής βραδιάς.

Το σεξ κατά παραγγελία, όμως, είναι μια εντελώς νέα κατάσταση. Η γλυκιά και ερωτική σύντροφός σας έχει αντικατασταθεί από μια γυναίκα που φωνάζει, ‘ήρθε η ώρα’ δίνοντας το σήμα για να ξεκινήσει η ερωτική επαφή όταν είναι σε ωορρηξία. Ξαφνικά η συναισθηματική σύνδεση που ήταν τόσο ζωτικής σημασίας στο παρελθόν, είναι εντελώς αμελητέα. Δεν αποκλείεται η σύζυγός σας να έχει το θράσος να σας ζητήσει ευθέως να παρακάμψετε τα προκαταρκτικά και να μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Το αποτέλεσμα είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής σας να γίνεται λίγο … αγγαρεία.
ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ