3 Ιανουαρίου 2011

Το νέο προεδρείο του δήμου Θεσσαλονίκης

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές δημαιρεσίες στο δήμο Θεσσαλονίκης. Με τις θετικές ψήφους σχεδόν του συνόλου των παρατάξεων, πλην της προσκείμενης στο ΚΚΕ «Λαϊκής Συσπείρωσης», εξελέγη το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, ενώ με απόλυτη ομοφωνία αναδείχθηκαν οι δύο νευραλγικές επιτροπές, η Οικονομική και η Ποιότητας Ζωής. Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο...

... Παναγιώτης Αβραμόπουλος, εκ των συνιδρυτών της «Πρωτοβουλίας». Αντιπρόεδρος ο πρώην αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος από την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα, ενώ από την ελάσσονα αντιπολίτευση γραμματέας αναδείχθηκε η Ελένη Τζιούτζια, δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Στέλιου Παπαθεμελή.

Και οι τρεις εξελέγησαν με 44 ψήφους υπέρ και δύο λευκά, των Σωτήρη Ζαριανόπουλου και Μιχάλη Κωνσταντινίδη της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Εξηγώντας τη στάση της παράταξής του (μη συμμετοχή στο προεδρείο και λευκή ψήφο) ο κ. Ζαριανόπουλος δήλωσε πως «ο ρόλος των υπολοίπων μελών του προεδρείου πλην του προέδρου είναι καθαρά διακοσμητικός».
«Σάρισσα»