13 Σεπτεμβρίου 2010

Κρούει τον ...κώδωνα

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου συζητά με τον ομόλογό του της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο με αφορμή την διαιτησία των δύο πρώτων αγωνιστικών. Αποφασισμένος να καταπολεμήσει το απόστημα του παρασκηνίου φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Ο πρόεδρος της Superleague και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ και έχει...

συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο.
Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτησίες των δύο πρώτων αγωνιστικών, με αποκορύφωμα τις αποφάσεις του Γιώργου Δαλούκα στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ενώ στις προθέσεις του είναι να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα «εκκαθάρισης» στην ΚΕΔ.
Απαίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να σβηστεί από τους πίνακες της διαιτησίας το όνομα του Γιώργου Δαλούκα, ο οποίος από την περασμένη σεζόν αποτελεί ανεπιθύμητη προσωπικότητα στους κύκλους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Οι προθέσεις για σιωπηρή τιμωρία που προτίθεται να επιβάλει η ΚΕΔ στον Βολιώτη ρέφερι δεν ικανοποιεί κανέναν στον Ολυμπιακό, που επιθυμούν την άμεση αποπομπή του.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται και ο ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλης Τεροβίτσας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν συμμετέχει στη συνάντηση.

Από gazzetta.gr