22 Ιουλίου 2018

"Ποιοι πολιτικοί πήραν χρήματα από Ρωσία, Σόρος, CIA και αλβανικό υπόκοσμο;"

Το φιλορωσικό κόμμα των Σκοπίων ζητά απαντήσεις

Η "Μοναδική Μακεδονία" - "Εντίνστβενα Μακεντόνια", το φιλορωσικό κόμμα των Σκοπίων, προέβη σε αίτημα προς την κυβέρνηση να αποκαλύψει ποιοι πολιτικοί πήραν χρήματα...


... από τη Ρωσία, τον Σόρος, την CIA και τον αλβανικό υπόκοσμο της περιοχής.

«Ο Ζόραν Ζάεφ είναι σιωπηλός για τους εξής βάσιμους λόγους: δεν υπήρξαν ρωσικά χρήματα, αλλά υπήρξε μια οικονομική εκτροπή στον προϋπολογισμό της "Μακεδονίας", την οποία ο Ζάεφ θέλει να αποκρύψει μετά το βαρύγδουπο ψέμα για υποτιθέμενα ρωσικά χρήματα στη "Μακεδονία".

Πραγματική ληστεία έγινε από τον Κότσο Ανγκιούσεφ, τον Χάρι Λόκβενετς, των οποίων οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πήραν δημόσιο χρήμα από τον προϋπολογισμό, καθώς το υπουργείο Υγείας εκχώρησε 35 εκατομμύρια ευρώ σε μια εταιρεία φάντασμα. Το κοινό αναζητά μια απάντηση από τον Ζάεφ για το τελευταίο έγκλημα κατά του ‘μακεδονικού’ προϋπολογισμού», πιστεύει το κόμμα του Γιάνκο Μπάτσεφ.

Σύμφωνα με τη «Μοναδική Μακεδονία», τα ψέματα για τα ρωσικά χρήματα είναι απλώς μια απόπειρα αποπροσανατολισμού του κοινού από τη λεηλασία του τρέχοντος προϋπολογισμού, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
( Στοιχεία από makfax.com, βαλκανικό περισκόπιο)