25 Ιουνίου 2015

Δάσκαλος-παιδεραστής θέλει να διδάξει ξανά Θρησκευτικά!

Απύθμενο θράσος αποδεικνύεται ότι έχει ο 48χρονος παιδεραστής υποδιευθυντής Δημοτικού Σχολείου που σήμερα είναι τρόφιμος των Φυλακών Τριπόλεως.

Ζητάει από τα δικαστήρια να επιστρέψει...


... στο σχολείο για να συνεχίσει να παραδίδει το μάθημα των Θρησκευτικών, όπως έκανε προτού τον συλλάβουν, τότε που χαρτζιλίκωνε και παραπλανούσε αγοράκια στο Δημοτικό όπου ήταν υποδιευθυντής, προκειμένου να ασελγεί πάνω τους θωπεύοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Ο σάτυρος δάσκαλος φρόντιζε να ψαρεύει ανήλικα θύματα μέχρι και μέσω Facebook, ενώ κύριο μέλημά του ήταν να εξασφαλίσει την εχεμύθειά τους. Προκειμένου να προσελκύσει μαθητές από 11 έως 13 ετών τους έδινε χρήματα: από 5 έως 50 ευρώ για κάθε φορά που ασελγούσε πάνω τους.

Εκμεταλλευόμενος τον φόβο και το δέος των μικρών μαθητών προς τον δάσκαλό τους, έφτανε μέχρι και στο σημείο να τους εκβιάζει αλλά και να τους υπόσχεται ότι θα τους δώσει χρήματα αν τον άφηναν να ικανοποιήσει τις ορέξεις του πάνω τους.

Η ογκώδης δικογραφία
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων αγοριών -που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους-, σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα ασέλγειας σε ανηλίκους που είχαν συμπληρώσει τα 10 έτη έναντι αμοιβής, κατά συνήθεια, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, αλλά και σε απόπειρα κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. 

Βαρύνεται και με το αδίκημα της προσβολής της αιδούς ανηλίκων με προτάσεις και εξιστορήσεις που αφορούσαν τη γενετήσια ζωή τους, αλλά και για παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας παύτηκε οριστικά από εκπαιδευτικός λόγω της αναξιοπρεπούς, ανάρμοστης και ανάξιας συμπεριφοράς που επέδειξε τόσο εντός όσο και εκτός υπηρεσίας, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παραβίασης γενετήσιας ελευθερίας.

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε από τους πειθαρχικούς δικαστές «ανοίκεια και αδόκιμη για εκπαιδευτικό».

Ογκώδης είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις της ασέλγειας σε βάρος μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο ήταν υποδιευθυντής και δίδασκε το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά και Φυσική.

Από την έναρξη του σχολικού έτους 2011, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2011, έως το Πάσχα του 2014 το «έργο» του ήταν πλούσιο. Πολυάριθμα είναι τα περιστατικά μέσα σε μια τριετία που αποκαλύφθηκαν και, όπως λέγεται, πολλά είναι και εκείνα που δεν έγιναν γνωστά λόγω του φόβου που κατακυρίευσε τα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου...

Θέλει να επιστρέψει στο σχολείο
Όσο κι αν φαίνεται σαν ανέκδοτο, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που τον απέπεμψε οριστικά από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Υποστηρίζει ότι οι διάλογοι στο Facebook έχουν παρεξηγηθεί και εκλαμβάνονται μόνο από την υπαινικτική πλευρά τους, ενώ στα παιδιά συμπεριφερόταν σαν να ήταν ο πατέρας τους, ενώ αναφέρει ότι τα χρήματα τα έδινε στους μαθητές ως φιλοδώρημα για τα κάλαντα που θα του έλεγαν, ή όταν τον βοηθούσαν σε δουλειές του σχολείου. Τέλος, πολλά από όσα του καταλογίζουν τα χαρακτηρίζει μυθοπλασίες των παιδιών και αποκυήματα της φαντασίας τους.