22 Σεπτεμβρίου 2018

Ρακούν... impossible mission «δραπετεύει» από 9όροφο κτήριο!

Η εκπληκτική απόδραση του... Τομ Κρουζ του ζωικού βασιλείου σε πολυκατοικία στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ

Βρέθηκε εγκλωβισμένο στη μέση ενός τοίχου πολυκατοικίας. Το σκέφτηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πήδηξε [δείτε το βίντεο]...
... σαν λοκατζής στο κενό.

Προσγειώθηκε στο έδαφος δίχως να υποστεί ούτε γρατζουνιά και διέφυγε τρέχοντας από τους εχθρούς του. Θα μπορούσε να είναι περιγραφή από ταινία του Χόλιγουντ. Και όμως, ήταν η περιγραφή ενός ρακούν, το οποίο εγκλωβίστηκε σε τoίχο 9όροφου κτηρίου στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και κατάφερε να διαφύγει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Το ρακούν... impossible mission ή είχε δει τον Τομ Κρουζ και είχε εντυπωσιαστεί, ή είναι το... alter ego του διάσημου ηθοποιού, στο ζωικό βασίλειο! Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έκανε, ήταν μία μεταφορά εικόνων από καρτούν, στην πραγματικότητα.

Το πώς βρέθηκε γαντζωμένο στη μέση του εξωτερικού τoίχου της 9όροφης πολυκατοικίας, πώς πήδηξε σε μία ηρωική προσπάθεια να διαφύγει και πώς δεν υπέστη το παραμικρό, ενώ έσκασε στο έδαφος από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων, είναι εκπληκτικό.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ένας από τους ενοίκους του κτηρίου, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό...