18 Ιουλίου 2018

Όλα τα τελευταία στοιχεία από τον αυτοτραυματισμό του ΕΠΟΠ στη Λέσβο

Στο χειρουργείο βρίσκεται ο Επαγγελματίας Οπλίτης που νωρίς το μεσημέρι αυτοτραυματίστηκε μέσα σε μονάδα της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής όπου υπηρετεί.

Σύμφωνα με...


... πληροφορίες έχει δοθεί εντολή σε όλους τους αξιωματικού Υγειονομικού της Λέσβου, να σπεύσουν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο του νησιού προκειμένου να συνδράμουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των γιατρών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ΕΠΟΠ έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κάτω γνάθο, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Αναφορικά με τις συνθήκες του περιστατικού, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο στρατιωτικός μπήκε στο προθάλαμο του κοιτώνα όπου βρίσκεται ο οπλοβαστός, ξεκλείδωσε το υπηρεσιακό όπλο, ενημερώνοντας τον θαλαμοφύλακα, ότι ήθελε να το συντηρήσει. Απομονώθηκε και μετά από λίγη ώρα ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί του, όπου τον βρήκαν αιμόφυρτο και παράλληλα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες η ασφάλεια του όπλου να ήταν στη θέση κατά ριπάς. Ακαριαία στήθηκε η επιχείρησή διακομιδής του προκειμένου να διανυθούν το ταχύτερο δυνατόν τα περίπου 40 χιλιόμετρα που είναι η απόσταση της μονάδας από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο.