13 Σεπτεμβρίου 2017

Το βίντεο έχει γίνει viral: Κινέζα ψήνει ολόκληρο κοτόπουλο στο γραφείο [ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

Μια γυναίκα από την Κίνα πήγε το μεσημεριανό της γεύμα στη δουλειά ένα βήμα παρακάτω, καθώς το μαγείρεψε στο... γραφείο της.

Η 22χρονη Ms Yeah, όπως [δείτε εικόνες και βίντεο]...


... φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε, έκοψε τα λαχανικά της με πιστωτικές κάρτες και έψησε ένα ολόκληρο κοτόπουλο μόνο με τα αντικείμενα που είχε στη διάθεση της στο γραφείο, όπως μια γλάστρα.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν πλημμύρισε το γραφείο με καπνούς κατά το αυτοσχέδιο ψήσιμο του κοτόπουλου. Η ίδια, πάντως, ομολόγησε πως έχει λάβει προειδοποιήσεις από την πυροσβεστική για να μην ανάβει πλέον φωτιά σε χώρο εργασίας.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή Κινέζα εφαρμόζει τις πρωτοποριακές της ιδέες, καθώς στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει ψήσει μια μπριζόλα χρησιμοποιώντας το σίδερο κι έχει φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων με μια λάμπα και ένα συρτάρι. Οι πρωτοποριακές τεχνικές της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς τα βίντεο της έχουν προβληθεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια φορές στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας τα βίντεο της δεν είναι για εκμάθηση μαγειρικής αλλά στόχο έχουν τη διασκέδαση του κοινού. Η ίδια τόνισε πως: «Εργάζομαι σε μια δημιουργική εταιρεία, οπότε όλοι κάνουμε “περίεργα” πράγματα στο γραφείο. Ξεκίνησα να ποστάρω αυτά τα βίντεο τον Φεβρουάριο, αλλά πριν από αυτό ήδη είχα φτιάξει αρκετών ειδών περίεργα πιάτα στο γραφείο. Τράβηξα αυτά τα βίντεο για πλάκα και τα έδειξα στους φίλους μου».

Η Yeah αποκάλυψε ακόμα πως μετά από συμβουλές των φίλων της αποφάσισε να τα μοιραστεί με το ευρύτερο κοινό, καθώς ήταν πολύ αστεία. Η νεαρή κοπέλα ευχαρίστησε ακόμα το αφεντικό της για την ανεκτικότητα που έχει δείξει στα πειράματα της.