26 Σεπτεμβρίου 2017

Η Βόρεια Κορέα «καταστρέφει» αμερικανικό αεροπλανοφόρο σε νέο προπαγανδιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει την εικονική καταστροφή ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου και αμερικανικών πολεμικών πλοίων έδωσαν στη δημοσιότητα [δείτε το βίντεο]...
... τα βορειοκορεατικά κρατικά ΜΜΕ, προειδοποιώντας ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ «θα καταλήξουν στον τάφο» αν επιτεθούν στην Πιονγιάνγκ.

Το βίντεο των 99 δευτερολέπτων δόθηκε στη δημοσιότητα από την ειδησεογραφική πύλη DPRK Today λίγες ώρες μετά την επίδειξη δύναμης δύο αμερικανικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer, που πέταξαν ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας συνοδευόμενα από μαχητικά, που σηκώθηκαν από αμερικανική βάση στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Το προπαγανδιστικό βίντεο αρχίζει με εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ, που τον χαρακτηρίζει «τρελό». Συνεχίζει με εικονικές εκτοξεύσεις πυραύλων Pukguksong που καταρρίπτουν ένα μαχητικό F-35 Raptor κι ένα βομβαρδιστικό Lancer και στη συνέχεια δείχνει έναν πύραυλο να εκτοξεύεται από ένα υποβρύχιο και να πλήττει το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson των 103.000 τόνων, το οποίο μετείχε τον περασμένο Ιούνιο σε ασκήσεις ανοικτά της Βόρειας Κορεάς μαζί με ένα άλλο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο, το USS Ronald Reagan.

Υπότιτλοι κάτω από τις εικόνες αναφέρουν: «Εάν F-35, B-1B ή το Carl Vinson ηγηθούν της αμερικανικής επίθεσης θα καταλήξουν στον τάφο με αυτή τη σειρά.»