26 Σεπτεμβρίου 2017

Μια απογοήτευση και ένας... ίλιγγος για το ελληνικό!

Μισούν την επιχειρηματικότητα

Νέα απογοήτευση περιμένει όλους όσοι ενδιαφέρονται για την επένδυση του Ελληνικού. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με...


... την υπουργό Πολιτισμού, σε προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι δύο εβδομάδων στην Κίνα συμμετέχει και η προισταμένη του ΚΑΣ!

Όπερ σημαίνει ότι η συνεδρίαση του, που θα αποφανθεί για το αν η έκταση του παλιού αεροδρομίου, όπου θα γίνει η επένδυση, είναι (και) αρχαιολογικός χώρος, θα καθυστερήσει τουλάχιστον κατά ένα εικοσαήμερο.

Το γεγονός έχει προκαλέσει ψιθύρους και ανεπίσημες αντιδράσεις. Γι αυτό και γίνεται μια προσπάθεια, από τους άμεσα και έμμεσα ενδιαφερομένους, ώστε η επικεφαλής του ΚΑΣ να επιστρέψει σε μια εβδομάδα. Δηλαδή, να διακόψει την επίσκεψη της. Το ενδεχόμενο αυτό, ωστόσο, έχει λίγες πιθανότητες, χωρίς πάντως να αποκλείεται εντελώς.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται η Voria.gr, το Μέγαρο Μαξίμου μόλις τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον πακτωλό των εκατομμυρίων δολαρίων που διακυβεύονται ως προς το συγκεκριμένο project. Πώς; Μέσω του μεγάλου – ανεπίσημου προς το παρόν – ενδιαφέροντος που επιδεικνύεται για την περίπτωση του καζίνο που θα λειτουργήσει στον χώρο.

Το πρωθυπουργικό περιβάλλον φέρεται να έχει προσεγγισθεί από τουλάχιστον τρία – τέσσερα μεγάλα ονόματα από το χώρο του τζόγου, που είναι παγκοσμίως γνωστά και τα οποία ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παρουσία στην χώρα μας. Κι αν κρίνει κανείς από τους τζίρους που εμφανίζουν ετησίως μπορεί κανείς να καταλάβει για ποιον λόγο έχει προκληθεί ίλιγγος στην ελληνική πλευρά.