10 Αυγούστου 2017

Τι είχε πει ο Πούτιν για τον Πάπα Φραγκίσκο

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, για τον προκαθήμενο του Βατικανού, λόγια που δείχνουν πράγματα τα οποία δυστυχώς...


... οι δικοί μας ιεράρχες κάνουν πως δεν βλέπουν.

Ο Πρόεδρος Πούτιν λοιπόν επιτέθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο λόγω της προώθησης του τελευταίου προς μια πολιτική ιδεολογία αντί της λειτουργίας της Παπικής «εκκλησίας» και προειδοποίησε ότι ο ηγέτης της Καθολική «εκκλησίας» «δεν είναι άνθρωπος του Θεού». «Ο Πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποιεί το βήμα του για να πιέσει προς μία επικίνδυνη άκρως αριστερή πολιτική ιδεολογία για τους ευάλωτους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται λόγω της θέσης του», δήλωσε ὁ Πούτιν.

«Αν κοιτάξετε τι λέει αυτός (ο Πάπας) είναι σαφές ότι δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Τουλάχιστον δεν είναι…. του Χριστιανικού Θεού. Όχι του Θεού της Βίβλου», δήλωσε ο Πούτιν στο ναυτικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κροστάνδη.

«Ονειρεύεται μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα καταστολής. Όπως έχουμε δει πριν στα κομμουνιστικά κράτη, αυτό το σύστημα δεν είναι συμβατό με τον Χριστιανισμό». (Κατάνυξη)