11 Αυγούστου 2017

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε για γούρι έναν... δονητή!

Την πικάντικη αποκάλυψη έκανε ένας από τους πρώην σωματοφύλακες της, ο Ken Wharfe, ο οποίος στο βιβλίο του «Προφυλάσσοντας την Νταιάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο», αποκαλύπτει...
... το περίεργο γούρι που είχε η Πριγκίπισσα.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δονητής λεγόταν “Le Gadget” και το έπαιρνε μαζί της σε όλα τα ταξίδια που έκανε. Η φρουρά της είχε επίγνωση του δονητή και πολλές φορές έκαναν και αστεία όλοι μαζί.

«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Ο μικρός δονητής, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ken Wharfe.

Χαρακτηριστικό ήταν πως μία μέρα είχαν ξεχάσει να τον πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ, το 1993. Τότε η Πριγκίπισσα Νταϊάννα έδωσε ειδικές οδηγίες ώστε να της αποσταλεί άμεσα στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Το πακέτο, φυσικά, παραδόθηκε με όλες τις τιμές και μάλιστα εκείνος που το παρέλαβε, το άνοιξε μπροστά σε όλους, μην γνωρίζοντας ότι μέσα στο δέμα υπήρχε ένας... δονητής! (tlife)