12 Αυγούστου 2017

"Οι αντιπολιτευόμενοι που είναι στην Ευρώπη είναι στο στόχαστρο μας"

O βουλευτής του ΑΚΡ το ομολόγησε: "Παρακολουθούμε τους πάντες"

Ο Μετίν Κιουλούνκ –βουλευτής του ΑΚΡ ομολόγησε πως τα μέρη που είναι αντιπολιτευόμενα προς τον Ερντογάν και το ΑΚΡ είναι στο στόχαστρο...


... του τουρκικού κράτους.

Το πρακτορείο ΑΝF, μετέδωσε την ομιλία που έκανε ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του ΑΚΡ Μετίν Κιουλούνκ, στην οποία ομολόγησε πως τα τμήματα της αντιπολίτευσης που είναι ενάντια στον Ερντογάν και στο ΑΚΡ, παρακολουθούνται στενά από το τουρκικό κράτος και έχουν στοχοποιηθεί.

Ο βουλευτής Μετίν Κιουλούνκ σε ομιλία που έκανε τον Οκτώβριο του 2016  σε εκδήλωση που οργάνωσε το παράρτημα Ελβετίας της Ενωσης Τούρκων Δημοκρατών Ευρώπης  στο ξενοδοχείο Hoss, ομολόγησε πως το τουρκικό κράτος στοχοποίησε τμήματα της αντιπολίτευσης.

KAΘΗΚΟΝ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Ο Κιουλούνκ σε τμήμα της ομιλίας του είπε: "Τα μέλη αυτών των οργανώσεων όπου και να πάνε, το κράτος αυτό θα τους καταδιώξει. Και ας μην γράφουν έτσι στο Facebook. Εάν είναι παλληκάρια ας έρθουν να τα γράψουν αυτά στην Τουρκία, να δούμε. Κάθονται εδώ και γράφουν ενάντια στην Τουρκία, μα μην νομίζετε πως δεν παρακολουθούνται, όλοι παρακολουθούνται".

"Αποτελεί καθήκον ενός κράτους να κυνηγά αυτούς που προδίδουν το κράτος. Αυτό αποτελεί έκφραση του μεγαλείου εκείνου του κράτους. Μα είναι δυνατόν, θα κάθεστε σε Βασιλεία, Ζυρίχη και Βίντερθουρ, θα γράφετε κατά της Τουρκίας, θα κάνετε συγκεντρώσεις και η Τουρκία δεν θα σας παρακολουθεί; Βρε άιντε. Θα μαζεύεστε εδώ, θα κλείνετε ξενοδοχεία, αλλά το κράτος δεν θα τα παρακολουθεί; Βρε άιντε από δώ". (anfturkce, tourkikanea)