8 Αυγούστου 2017

Εκστασιασμένοι τουρίστες «μάχονται» για μια ξαπλώστρα στην πισίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη "μάχη" των τουριστών να πιάσουν μια ξαπλώστρα στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Όλοι έχουμε νιώσει την απογοήτευση του να μη βρίσκουμε ξαπλώστρα στην αγαπημένη μας παραλία (δείτε το βίντεο)...
... που «σφύζει» κάθε Σαββατοκύριακο από κόσμο. Το ίδιο όμως τραβάνε και οι τουρίστες για μια θέση στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στα Κανάρια νησιά.

Στο νησί Gran Canaria, οι πελάτες του πολυτελούς ξενοδοχείου Waikiki, είναι ξύπνιοι ξημερώματα όχι γιατί απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή του νησιού, αλλά για μια θέση στην πισίνα. Οι θαμώνες κάθονται στην ουρά και περιμένουν να πάει 8 το πρωί για να ανοίξει το προσωπικό την πόρτα που χαρίζει την πρόσβαση στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ο λόγος που έκλεισαν τον χώρο ήταν γιατί οι τουρίστες πήγαιναν από το βράδυ και άφηναν πετσέτα στις ξαπλώστρες, ώστε το πρωί να έχουν εξασφαλίσει μια θέση κοντά στην πισίνα αν και εφόσον θελήσουν να πάνε κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν ξαπλώστρες με πετσέτες αλλά άδειες από κόσμο από το πρωί και να έρχεται ο κόσμος και να μην βρίσκει που να καθίσει.

Πολλοί Βρετανοί και Ιρλανδοί μαζεύονται στην είσοδο από τις 7μιση, έτσι ώστε να προλάβουν να μπουν πρώτοι, καθώς το ξενοδοχείο έχει περίπου 500 δωμάτια, αλλά μόνο 150 ξαπλώστρες. Μάλιστα, οι πιο… έξυπνοι τρέχουν με πολλές πετσέτες μαζί τους και εξασφαλίζουν μια ολόκληρη σειρά από ξαπλώστρες για αυτούς και την παρέα τους!

Δείτε με τι φόρα τρέχουν να πιάσουν την «πρώτη θέση» στην πισίνα: