10 Αυγούστου 2017

Το Ισλάμ αποφασισμένο να κατακτήσει τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορισμένοι πρόσφυγες έδωσαν μάχη με την Αστυνομία έξω από τη γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα, καθώς διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις που τους εμπόδισαν (δείτε τα βίντεο)...
... να επανενωθούν με τις οικογένειές τους στη Γερμανία.

Περίπου 100 άτομα προχώρησαν από την πλατεία Συντάγματος στη γερμανική Πρεσβεία, φέροντας πανό με την ένδειξη «Θέλω την οικογένειά μου» και «Δύο χρόνια είναι πάρα πολύ».

Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι; Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί, πρέπει να τους δώσει φόρο αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους.

Το ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια. Υπάρχουν ακόμα περιοχές Χριστιανών που πληρώνουν φόρο σε Ισλαμιστές. Ας μην ξεχνούμε τα 400 χρόνια που πληρώναμε φόρο στους Τούρκους επειδή κάναμε το έγκλημα να μας υποδουλώσουν, ενώ σήμερα κάνουμε το ίδιο έγκλημα βάζοντας στην χώρα μας ανθρώπους με τέτοια πιστεύω.

Ας δούμε κατάματα την αλήθεια γιατί όταν θα γεννούν 5 και δέκα παιδιά ο καθένας τους σε 2 δεκαετίες θα είμαστε μειονότητα.