7 Αυγούστου 2017

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν οι δυο Τούρκοι αξιωματικοί φυγάδες

Προσέξτε την φρασελογία της προξενοφυλλάδας

Αναδημοσιεύουμε: Δύο από τους κομάντο που μετείχαν στην ομάδα δολοφονίας του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν μεταφέρθηκαν...
... από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, δύο από τα μέλη των ειδικών δυνάμεων που μετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Ερντογάν που είχε οργανωθεί από την τρομοκρατική οργάνωση FETO, στις 12/2 μπήκαν στην περιοχή Ορεστιάδα τη Ελλάδας και παραδόθηκαν στις Ελληνικές αρχές. Με μεγάλη μυστικότητα μεταφέρθηκαν αρχικά στην Αλεξανδρούπολη και ακολούθως με μεγάλη μυστικότητα στην Θεσσαλονίκη όπου κρατήθηκαν σε κλειστά κελιά, χωρίς να τους επιτρέπεται να βγούνε έξω.

Τελευταία οι δύο προδότες-κομάντο διαμέσου της δικηγόρου τους Σταυρούλας Τομάρα, προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο, αναφέροντας πως κρατούνται σε κλειστά κελιά υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και χωρίς να τους επιτρέπεται να εξέρχονται από αυτά.

Αναφέρεται πως μετά από απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι δύο προδότες κομάντο Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, πάλι με μια απόρρητη επιχείρηση μεταφέρθηκαν από την Θεσσαλονίκη και κρατούνται σε ειδικό τμήμα σε στρατόπεδο στην Αμυγδαλέζα.

Αναφέρεται πως η μεταφορά τους από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα έγινε από τους ίδιους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας που ήταν υπεύθυνοι και για τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς που μετά από το πραξικόπημα είχαν κατέβει με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη. (Birlik)

Σχόλιο: Ποιος δίνει αυτές τις πληροφορίες στην Μπιρλίκ; Για την εφημερίδα αυτή όπως και για όλες σχεδόν τις θρακικές εφημερίδες που απηχούν τις θέσεις του καθεστώτος Ερντογάν, οι στρατιωτικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη είναι ¨τρομοκράτες και προδότες¨. Και μάλιστα προσθέτουν πως στην Τουρκία θα δικαστούν δίκαια…