7 Αυγούστου 2017

Η ανατολική Θράκη πύλη εισόδου τζιχαντιστών στην Ελλάδα και Δύση

Είναι γνωστό πως μετά την κατάρρευση του ισλαμικού κράτους στην Μέση Ανατολή, χιλιάδες Τζιχαντιστές, αποφασισμένοι για όλα, έχουν διεισδύσει και συνεχώς...


... διεισδύουν στην Ευρώπη δημιουργώντας μια κυριολεκτικά πυριτιδαποθήκη στην καρδιά της ηπείρου.

Σε αυτό φταίει και η ανεύθυνη πολιτική των ευρωπαϊκών κρατών. Η εξάρθρωση αυτές τις μέρες ενός ολόκληρου δικτύου Τζιχαντιστών της DAEŞ, στη πόλη Tekirdağ, δηλαδή την παλιά Ραιδεστό διπλά ακριβώς στα ελληνοτουρκικά σύνορα, έφερε στο φως ένα μεγάλο κύκλωμα διακίνησης Τζιχαντιστών προς την Δύση.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ενός Τζιχαντιστή, ονόματι Abdurrahman A, υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα που προωθεί Τζιχαντιστές από την Συρία προς την Δύση μέσω της Ανατολικής Θράκης, που έχει γίνει το επίκεντρο του κυκλώματος.

Ένας άλλος Τζιχαντιστής, ο Helin Şahin, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Habertürk ότι το κύκλωμα διαθέτει και σπείρα έκδοσης πλαστών διαβατηρίων με ταρίφα τα 700 δολάρια, που εξασφαλίζουν την ασφαλή, όσο είναι δυνατό, μετακίνηση τους προς την Ευρώπη. Όλα αυτά σίγουρα δείχνουν πως το πρόβλημα μεταφέρεται προς την δική μας πλευρά και θα πρέπει γι αυτό να είμαστε πολύ… «προσεκτικοί».