9 Αυγούστου 2017

Ακόμη και στα 2χρονα κοριτσάκια θέλουν μπούρκα για να μη... προκαλούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνονται τα δάχτυλα. Γιατί δεν του βάζουν γάντια;
Ποιος είπε ότι βγήκαμε από τον Μεσαίωνα; Μήπως τώρα μπαίνουμε;

Ένας Άραβας πατέρας γύρισε ένα βίντεο για να παραδειγματίσει όσους έχουν μικρά κοριτσάκια  ότι πρέπει για να μην προκαλούν σεξουαλικά (δείτε τα βίντεο)...


... (αν είναι δυνατόν) να καλύπτουν όλα τα μέλη του σώματος.

Για παράδειγμα η μπλουζίτσα να μην είναι εφαρμοστή επάνω στο σώμα, να μην φαίνονται γυμνά χεράκια και γενικά να καλύπτονται ό,τι είναι ύποπτα για πρόκληση. Ακόμα και τα ποδαράκια του παιδιού. Ο κώδικας ντυσίματος του  Ισλάμ επιβάλλει να καλύπτονται όλα τα μέρη του σώματος χωρίς να γίνονται ορατά και προκλητικά.


Συνεχίζει ο μουσουλμάνος: στο Ισλάμ οι άντρες επιβάλλουν το κώδικα ντυσίματος των γυναικών, και των κοριτσιών. Η γυναίκα πρέπει να είναι μόνο σκλάβα,  και γενικότερα να μην είναι ελκυστικές οι γυναίκες στα μάτια των αντρών.

Σαουδάραβας κληρικός υποστηρίζει στο βίντεο ότι τα μικρά κορίτσια ακόμα και κάτω των δυο ετών πρέπει να φορούν μαντίλα Hijab γιατί… προκαλούν σεξουαλικά και έτσι οι άντρες Μουσουλμάνοι δεν θα μπουν στον πειρασμό να τα βιάσουν.

Αυτό όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει το 9 χρόνο κορίτσι, την Ayesha, από το να μην την «παντρευτεί» ο 53χρονος «προφήτης» του Ισλάμ. Σύμφωνα με το Κοράνι, ο Μωάμεθ «ελκύστηκε» από το κοριτσάκι όταν την έβλεπε να παίζει με τις φίλες της και την παντρεύτηκε. (nikosxeiladakis)