26 Ιουλίου 2017

Γιαζίντι Ερωτική Σκλάβα: Oι τζιχαντιστές με βίαζαν κάθε μέρα για 6 μήνες

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας Γιαζίντι ερωτικής σκλάβας που απήχθη από τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) τον Αύγουστο του 2014 σε...


... ηλικία 14 ετών στο Ιράκ.

«Με βίαζε κάθε μέρα για 6 μήνες. Πλέον δεν κλαίω,γιατί δεν έχουν άλλα δάκρυα τα μάτια μου», τονίζει η νεαρή Εκλάς, που αποκαλύπτει το κτηνώδες πρόσωπο της ισλαμικής τρομοκρατίας. «Ήταν απαίσιος, σαν τέρας. Θυμάμαι ακόμη την απαίσια μυρωδιά του, το άσχημο πρόσωπο με τα βρώμικα μακριά μαλλιά. Δεν άντεχα να τον κοιτάω. Είχα προσπαθήσει να αυτοκτονήσω», λέει χαρακτηριστικά.

Η Εκλάς ήταν ένα από τα 150 κορίτσια που έπεσαν θύματα απαγωγής πριν από τρία χρόνια από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους όταν πήραν υπό τον έλεγχό τους το χωριό της στο Ιράκ. Πολλά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους ενώ, όσα έζησαν ένιωσαν στο πετσί τους την κόλαση.Η Εκλάς κατάφερε να δραπετεύσει από τον τόπο του μαρτυρίου της την ώρα που ο βιαστής της πολεμούσε.

Για την νεαρή κοπέλα, η ζωή ξεκινάει τώρα. Η Εκλάς παρακολουθείται από ειδικούς σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας. Παράλληλα διαβάζει βιβλία, κυρίως νομικού περιεχομένου. Το όνειρό της είναι να γίνει δικηγόρος.