6 Ιουλίου 2017

Τα αγοράκια θα παίζουν με κούκλες και τα κοριτσάκια με αυτοκινητάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "καινούργιος κόσμος" που ετοιμάζουν

Η προώθηση του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία οργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και πλέον μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών ανακοινώνουν (δείτε τα βίντεο)...


... αλλαγή εποχής και κατασκευή «unisex» παιχνιδιών, «διαγράφοντας» τους όρους «αγόρι» και «κορίτσι», κάτι που θα φαίνεται πλέον στις παιδικές διαφημίσεις της τηλεόρασης και στα ράφια των καταστημάτων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με την «The Hollywood Reporter», ο επικεφαλής της πολυεθνικής εταιρείας παιχνιδιών «Hasbro», Brian Goldner, ανακοίνωσε πως η εταιρεία άλλαξε τον τρόπο σκέψης της αναφορικά με παιχνίδια που απευθύνονται στα δύο βιολογικά φύλα «αγόρι» και «κορίτσι».

Όπως σημείωσε, η Hasbro, που λειτουργεί και στην Ελλάδα, βρήκε πως ένας σημαντικός αριθμός αγοριών ενδιαφέρονται για το «μικρό μου πόνυ» και πως σε κορίτσια ενδεχόμενα αρέσουν Παιχνίδια με τους ήρωες του Star Wars. «Εξαφανίσαμε τον διαχωρισμό των φύλων», δήλωσε ο Goldner.

«30% των τηλεθεατών της σειράς ‘Μικρό μου πόνυ’ είναι αγόρια», τονίζει ενώ συμπληρώνει πως και κορίτσια ενδιαφέρονται για το Star Wars. «Δεν μας ενδιαφέρει τι φύλο είναι, μας ενδιαφέρει να αγαπούν αυτό το προϊόν», προσθέτει. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, το περιοδικό Fortune είχε επίσης αναφερθεί στην επιθυμία της Hasbro να μην χωρίζει πλέον τα παιχνίδια σε «αγορίστικα» και «κοριτσίστικα», υπογραμμίζοντας πως «είναι σημείο των καιρών πως οι γονείς της νέας χιλιετίας δεν θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν τις στερεοτυπικές συνήθειες των δύο φύλων».

Με άλλα λόγια, πολλοί γονείς, ειδικά στον Δυτικό Κόσμο, έχουν πεισθεί από πολιτικούς, ΜΜΕ και μεγάλο-επιχειρηματίες πως τα βιολογικά φύλα είναι «στερεοτυπικές απόψεις» και πως υπάρχουν διάφορα φύλα και είδη ανθρώπων, εισάγοντας τα παιδάκια στην Νέα Εποχή, όπου το να δηλώνει κάποιος άνδρας ή γυναίκα και να θέλει οικογένεια θα είναι κάτι το ξεπερασμένο και το οπισθοδρομικό.

Οι τεράστιες εταιρείες παιχνιδιών, σε συνεργασία με την Παιδεία των κρατών, εισάγουν τα παιδιά στην εποχή του «πολύχρωμου τρανσεξουαλισμού», ξεκινώντας από τις πιο μικρές ηλικίες.  Μέσω του καταναλωτισμού, τα παιδιά ζητούν συνεχώς καινούρια παιχνίδια, θα πείσουν τα μικρά παιδιά πως δεν υπάρχουν φύλα, γεμίζοντας τα ράφια ακόμα και με παιδικές κούκλες τρανσέξουαλ.

«Δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν σε σχέση με φύλο ή εθνικότητα. Αντί να σκεφτόμαστε αυτό είναι προϊόν για αγόρια ή κορίτσια, θα βλέπουμε όλα τα παιδιά σαν διπλό φύλο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Hasbro, John Frascotti.