11 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑίος δημοτικός σύμβουλος αποκάλεσε «καραγκιόζη» τον Ορέστη Τσανγκ!

Ως "προοδευτικός" σύμβουλος ξεκουράζει το πνεύμα του μόνο με Μπρεχτ και Κάφκα;

Ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αβαρλής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μηταφίδη διαφώνησε...


... με την επιλογή της διοίκησης Μπουτάρη και του αντιδήμαρχου Τουρισμού, Σπ. Πέγκα να επιστρατεύσει τον ελληνο-κινέζο επιχειρηματία και παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ για να βοηθήσει τον δήμο στην διείσδυσή του στην Κίνα.

Ο Αβαρλής χαρακτήρισε καραγκιόζη τον παίκτη του Survivor και γενικότερα όλους όσους παίζουν σε τέτοια παιχνίδια. «Αλλά βέβαια τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο δημοτικός σύμβουλος.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η δημοτική σύμβουλος Γ. Ρανέλλα από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη όπου υπεραμύνθηκε της απόφασης του δήμου σχολιάζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.

Σοβαρό άνθρωπο χαρακτήρισε τον ελληνο-κινέζο επιχειρηματία ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπ. Πέγκας ο οποίος τον γνώριζε πριν από την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Η ρατσιστική επίθεση του "προοδευτικού" συμβούλου ξένισε πολλούς, αλλά δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει κανείς. Όταν είσαι "προοδευτικός" μπορείς να προσβάλλεις τους πάντες ατιμωρητί. Τι λέγει άραγε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης που τον ενέταξε στον συνδυασμό του;