13 Ιουλίου 2017

Κόλαση στην Τουρκία με την ταινία που δείχνει τον Ερντογάν να δολοφονείται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από μια ταινία που αφορά στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία.

Ο θόρυβος έχει προκληθεί (δείτε το βίντεο)...


... γιατί στην ταινία η ιστορία είναι λίγο... διαφορετική, αφού ο Ερντογάν δολοφονείται! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο τρέιλερ. Φυσικά ο Ali Avcı, ο σκηνοθέτης της ταινίας που δεν έχει βγεί ακόμα στους κινηματογράφους -σ.σ. και μεταξύ μας δεν την βλέπουμε να βγαίνει- συνελήφθη ως Γκιουλενιστής.

Η σύλληψη του Avcı έγινε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας του “Uyanış” δηλαδή "Το Ξύπνημα". Η ταινία ξεκινά με τον Ερντογάν να διαβάζει ένα από τα αγαπημένα του ποιήματα που αποθεώνει τις προσπάθειες κατάπνιξης του πραξικοπήματος.

Το τρέιλερ δείχνει επίσης σκηνές με έναν αξιωματικό να βάζει ένα όπλο στο κεφάλι του Ερντογάν την ώρα που προσεύχεται αλλά και την δολοφονία μελών της οικογένειας του Ερντογάν από πραξικοπηματίες.

Ο Avcı ήταν επίσης παραγωγός της ταινίας "Ο Αρχηγός". Μιας βιογραφικής ταινίας και αποθεωτικής για τον Ερντογάν που είχε βγει πέρυσι στους κινηματογράφους. Για την ταινία αυτή ο γκιουλενιστής, πλέον κινηματογραφιστής είχε ακούσει λόγια αποθέωσης από τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν.