21 Ιουλίου 2017

Γερμανία: Σαδιστικά καψόνια, σεξισμός και κακοποίηση στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ιδού η «πολιτισμένη» Γερμανία που μας «κουνά το δάχτυλο»!

Οι γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις (Bundeswehr) συγκλονίζονται από μια σειρά σκανδάλων που περιλαμβάνουν βασανιστήρια, ταπείνωση...
... κακοποίηση και εξαναγκασμό σε εξευτελιστικές πράξεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι πέντε στρατιωτικοί που είχαν αποταχθεί εξαιτίας υπόθεσης τελετουργικής μύησης και σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στρατιωτών, αλλά και ανδρών συναδέλφων τους, προσβάλλουν την απόφαση απόταξής τους και με αγωγές ζητούν την πλήρη αποκατάστασή τους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πέντε στρατιωτικοί φέρονται να ήταν μπλεγμένοι σε υπόθεση εξαναγκασμού τεσσάρων γυναικών σε εξευτελιστικές πράξεις, όπως το να χορεύουν σαν στρίπερς σε κοιτώνα.

Όπως ανέφερε το πόρισμα-καταπέλτης της έρευνας επρόκειτο για «σεξουαλική κακοποίηση και σαδιστικές πράξεις ως κοινή πρακτική» που λάμβανε χώρα κατά τη βασική εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων. Από το... ξεγύμνωμα και τις «ιατρικές» εξετάσεις με σαφώς σεξουαλικά κίνητρα δεν γλίτωναν ούτε οι άρρενες νεοσύλλεκτοι. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια αξιωματικών, οι οποίοι έβγαζαν φωτογραφίες και έπιναν αλκοόλ, αλλά και με την ανοχή όσων είχαν την  επίβλεψη των στρατώνων.

Την ίδια στιγμή, όμως, που ο Διοικητής της βάσης μετατέθηκε και οι εμπλεκόμενοι βρέθηκαν εκτός στρατεύματος, νέα στοιχεία δείχνουν ότι οι στρατιωτικοί εισαγγελείς προκάλεσαν την ακύρωση ορισμένων εκ των κατηγοριών ενώ άλλες καταρρίπτονται λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων!

Οι αγωγές, μάλιστα, των αποταχθέντων θα ασκήσουν περαιτέρω πίεση στην υπουργό Άμυνας της χώρας, ιδίως κιόλας μετά το σκάνδαλο των εξτρεμιστών στο στράτευμα που είχε σαν αποτέλεσμα να δέχεται μύδρους για «κακοδιαχείριση και πολιτικοποίηση» της Bundeswehr. τόσο από στρατιωτικούς όσο και από στελέχη της κυβέρνησης.