1 Ιουλίου 2017

Αποσιωπούν οι τουρκοπράκτορες την κοινωφελή δράση του στρατού μας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΔΕΥΑΚ και Στρατός κατασκευάζουν δίκτυο ομβρίων στον Κάλχα

Ένα έργο ειδικών συνθηκών και ιδιαίτερης σημασίας, εκτελείται τις μέρες αυτές στον Οικισμό του Κάλχα του Δήμου Κομοτηνής.

ΔΕΥΑΚ και Στρατός, σε αγαστή (δείτε τις εικόνες)...
... συνεργασία, κατασκευάζουν δίκτυο ομβρίων συνολικού μήκους τριακοσίων μέτρων κατά μήκος του άξονα του χωριού, δίνοντας έτσι λύση στο χρόνιο πρόβλημα των υπερχειλίσεων των υδάτων των βροχών που είχαν αποτέλεσμα το πλημμύρισμα οικιών, μαγαζιών και αποθηκών των κατοίκων.

Με υλικά της ΔΕΥΑΚ και εξειδικευμένο προσωπικό του 21 Λόχου Μηχανικού της ΧΧΙ ΤΘΤ του Δ’ Σώματος Στρατού, το έργο, παρ’ ότι εξαιρετικά απαιτητικό λόγω της στενότητας της ρυμοτομίας του Οικισμού, αναμένεται να περατωθεί σε χρόνο- ρεκόρ, καθώς οι εργασίες βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσής τους τρεις μόλις εβδομάδες από την έναρξή τους. (azinlikca, tourkikanea)

Σχόλιο: Μπράβο στους οπλίτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, όπως και στην πολιτική ηγεσία που συνέβαλαν σε αυτό το σημαντικό έργο για την ποιότητα ζωής των μειονοτικών. Δεν είδαμε όμως αυτή η είδηση να δημοσιεύεται σε ΚΑΜΙΑ άλλη μειονοτική σελίδα πλην του πομάκικου Azınlıkça.

Ο λόγος κατά την γνώμη μας είναι απλός. Η Τουρκία δεν επιθυμεί καθόλου οι μειονοτικοί να έχουν θετική άποψη για τον Ε.Σ. Σύμφωνα  την Τουρκία που επιδιώκει την περιχαράκωση, ο Ε.Σ. πρέπει πάντοτε να είναι στα μυαλά των μειονοτικών ο μπαμπούλας που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να τους σφάξει!

Γι' αυτό λοιπόν τέτοιου είδους ειδήσεις "απαγορεύονται" στις τουρκόψυχες ιστοσελίδες…  Άν ένας πετούσε μια πέτρα σε τζαμί την άλλη μέρα οι τουρκόψυχες σελίδες, θα έγραφαν για "επίθεση μίσους", "ακροδεξιά δράση", ανταπόκριση στο TRT…  Τώρα …μούγκα! Τρεις εβδομάδες είναι εκεί ο στρατός και αυτοί ούτε μια φωτογραφία… Τζουτζέδες του Ταγίπ…