17 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Τηλεφώνησαν και άκουσαν τη φωνή του... Ερντογάν!

Έκπληξη φαίνεται να ένιωσαν οι Τούρκοι πολίτες όταν προσπάθησαν να κάνουν τηλεφώνημα από τα κινητά τους τηλέφωνα μετά τα μεσάνυχτα της 15ης Ιουλίου όταν...
... άκουσαν τον ίδιο τον Ερντογάν να τους στέλνει το δικό του μήνυμα...

Οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων που είναι συνδρομητές στη Vodafone και στην Turkcell όταν καλούσαν άκουγαν με έκπληξη τη φωνή του Ταγίπ Ερντογάν να τους εύχεται καλύτερα για την εθνική επέτειο της «δημοκρατίας και της ενότητας» με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνο από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία σύμφωνα με το sputniknews.com.

«Ως πρόεδρος, σας στέλνω τα συγχαρητήριά μου ανήμερα της Εθνικής Επετείου Δημοκρατίας και Ενότητας της 15ης Ιουλίου. Εύχομαι ο Θεός να δείξει έλεος στους μάρτυρες και να δίνει υγεία και ευτυχία στους βετεράνους”, έλεγε το μήνυμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα, ο Ερντογάν δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη, ενώπιον χιλιάδων Τούρκων πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί για την επέτειο ενός έτους από την απόπειρα πραξικοπήματος στην χώρα τα εξής:

"Κανένας που προδίδει αυτήν την χώρα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος" ενώ τόνισε ότι “θα ξεριζώσει το κεφάλι των προδοτών” που ευθύνονται για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, ενορχηστρωτή της οποίας η Άγκυρα θεωρεί τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.