7 Ιουλίου 2017

Πάρτι ομοφυλοφυλικών οργίων με ναρκωτικά βάζει φωτιά στο Βατικανό

Στο διαμέρισμα του γραμματέα του Πάπα

Αντιμέτωποι με πάρτι ομοφυλοφιλικών οργίων με ναρκωτικά βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο...


... στο σπίτι ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου, με τον Άγιο Πατέρα σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα να είναι εξοργισμένος.

Στο διαμέρισμα μένει ο γραμματέας του Πάπα, καρδινάλιος Κοκοπαλμερίο, που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Il Fatto Quotidiano.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκαναν έφοδο στα τέλη Ιουνίου μετά από πληροφορίες γειτόνων που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών ανθρώπων που δρουν παράξενα. Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν πολλούς άντρες να επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών και ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

Συνέλαβαν τότε έναν ιερέα, βοηθό του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο, αφού πρώτα τον μετέφεραν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις επιδράσεις των ουσιών που είχε πάρει. Ο άνθρωπος που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του βρίσκεται τώρα σε μοναστήρι στην Ιταλία.

Το διαμέρισμά είναι το ίδιο στο οποίο ζούσε για περίπου 25 χρόνια ο Βενέδικτος XVI πριν γίνει Πάπας. Βρισκόταν σε τέλεια τοποθεσία για να απολαμβάνει κανείς τα εξωεδαφικά δικαιώματα του Βατικανού, καθώς δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από το ιταλικό κράτος ούτε από την πόλη του Βατικανό.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να επιταχύνει τη συνταξιοδότηση του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο.