20 Ιουλίου 2017

Το νέο Ισλαμαμπάντ της Γαλλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα συμβαίνουν πολλά γεγονότα που τα Διεθνή ΜΜΕ σκόπιμα δεν τα παρουσιάζουν και τα αποκρύπτουν.

Μια τέτοια περίπτωση που δεν υπάρχει σχεδόν (δείτε το βίντεο)...
... καμιά ενημέρωση είναι το τι γίνεται στην γαλλική πρωτεύουσα, Παρίσι, με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Με μια έρευνα που έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι και την παρουσίασαν μόνο στο διαδίκτυο., διαπίστωσαν ότι γίνεται συστηματική μετακίνηση μουσουλμανικών πληθυσμών από την Αφρική προς την Γαλλία και γενικότερα την Ευρώπη.

Το πονηρό σε αυτήν την επιχείρηση είναι ότι «κάποιοι» ενημερώνουν τους λαθρομετανάστες που πρέπει να πάνε, πως να κινηθούν, πως να δημιουργήσουν ταραχές και αναστάτωση και τους επιβεβαιώνουν ότι δεν θα έχουν σοβαρά προβλήματα με την Αστυνομία. Και μάλιστα θα τους παρέχουν νομική κάλυψη στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν κάποιες διώξεις.

Στα παρακάτω βίντεο προβάλλονται από διάφορες περιοχές του Παρισιού χαρακτηριστικές σκηνές, ταραχών και βίας που προκαλούν σχεδόν καθημερινά όλοι αυτοί που ήρθαν από τον Νότο και χωρίς καμιά δημοσιότητα. Το εκπληκτικό είναι ότι όταν κάποιος Γάλλος παραπονέθηκε γι' αυτήν την κατάσταση στην χώρα του, τον αποστόμωσαν λέγοντας τον «σκάσε και μη μιλάς».