7 Ιουλίου 2017

Βούλγαρος ο ρασοφόρος που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε λεωφορεία!

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο

Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το γρίφο... Τα στοιχεία του ρασοφόρου που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες μέσα...


... σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, επιχείρησε σε δέκα περιπτώσεις ακόλαστες πράξεις κατά επτά νεαρών γυναικών, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις πριν από περίπου ένα μήνα, όταν 18χρονη ανέβασε φωτογραφίες από την περιπέτειά της. Την καταγγελία της διαδέχθηκε ακόμα μία από 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, που τόνισε πως τη στιγμή που ο ρασοφόρος την πλησίασε, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε.

Όπως αναφέρει η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαινε μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Ευόσμο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος.

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα. Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο» αναφέρει η φοιτήτρια. Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

Τελικά η αστυνομία έλυσε το μυστήριο που έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο διαδίκτυο. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό εάν έχει κάποια σχέση με την ιεροσύνη ή εάν υποδυόταν ότι έχει, φορώντας τα ράσα. Η εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.