19 Ιουλίου 2017

Πρωτοφανής επίδειξη ρωσικής δύναμης! Παγκόσμιο το μήνυμα του Πούτιν

Η Κριμαία, την οποία η Ρωσία του Προέδρου Πούτιν επανέκτησε από την Ουκρανία, στην οποία είχε παραδοθεί από την Σοβιετική Ένωση, θα έχει την τιμητική της.

Συγκεκριμένα, όπως...


... μεταδίδεται, σε μία τεράστια επίδειξη δύναμης της «Αρκούδας», η γέφυρα της Κριμαίας θα φωτιστεί με τα τρία χρώματα της ρωσικής σημαίας, με το μήνυμα να αφορά όλον τον πλανήτη  και να είναι σαφές: Η Κριμαία είναι ρωσική και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την «αγγίξει».

Τον φωτισμό της γέφυρας στα ρωσικά χρώματα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κέντρου Πληροφοριών «Krimskij Most», Roman Novikov. Η κατασκευή της γέφυρας συνεχίζεται στον πορθμό του Κερτς και θα συνδέσει τη χερσόνησο της Κριμαίας με την ηπειρωτική Ρωσία.

Η γέφυρα μήκους 19 χλμ., θα συνδέει την Κριμαία με την ηπειρωτική Ρωσία, ενώ έχει χαρακτηριστεί από το Κρεμλίνο ως μία ιστορική αποστολή. Αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργική μέχρι το 2019. Ο Πούτιν είχε μεταβεί παλαιότερα στο νησί Τούζλα, στα ανοικτά της χερσονήσου, για να επιθεωρήσει την κατασκευή της γέφυρας πάνω από τον πορθμό του Κερτς.

Το τιτάνιο έργο, το οποίο θα «δέσει« την Κριμαία με την «μητέρα Ρωσία» αναπαραστάθηκε πρόσφατα σε προσομοίωση 3D. Εκεί αναδείχθηκε και ο φωτισμός της γέφυρας, στην οποία θα υπάρχει τόσο αυτοκινητόδρομος όσο και σιδηροδρομικές γραμμές. Η επίδειξη είναι εκπληκτική!

Απολαύστε την γιγάντια γέφυρα της ρωσικής υπερδύναμης: