15 Ιουλίου 2017

Ο Ταγίπ σε παράνοια! Παριστάνει τον Κεμάλ με αφορμή το πραξικόπημα!

Το τερμάτισε ο Ταγίπ Ερντογάν! Μπλέκει την μικρασιατική εκστρατεία του 1919 – 1922 με το περυσινό πραξικόπημα και παριστάνει τον Κεμάλ!

Καημό το έχει να γίνει ο ισλαμιστής Κεμάλ της Τουρκίας και φέτος με την ευκαιρία...
... της επετείου του αποτυχημένου πραξικοπήματος είπε να προχωρήσει στην μεταλλαγή. Μιλώντας σε εκδηλώσεις σχετικές με το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ς Ιουλίου 2016, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το πραξικόπημα ήταν όπως η μικρασιατική εκστρατεία του 1919 – 1922!

Εξήγησε στους οπαδούς του ότι «η απόπειρα πραξικοπήματος (σ.σ. της 15ης Ιουλίου 2016) ήταν διαφορετική από τα πραξικοπήματα της 27ης Μαΐου, της 12ης Μάρτιου, της 12ης Σεπτεμβρίου και της 28ης Φεβρουάριου, με τα οποία είχε έρθει αντιμέτωπη η Τουρκία. Ο σκοπός της 15ης Ιουλίου ήταν ίδιος με τον σκοπό όσων κατέλαβαν τη χώρα μας ξεκινώντας από την Σμύρνη μέχρι λίγο πριν την Άγκυρα», είπε χαρακτηριστικά!

Τα iδια σχεδόν είπε και σε ομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο, σε τελετή που έγινε για τους πεσόντες της 15ης Ιουλiου. Εκεί ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Η 15η Ιουλίου είναι τα νέα Δαρδανέλια, το νέο Τουμλού Μπουνάρ και ο νέος Σαγγάριος μας. Το έθνος μας δεν θα επιτρέψει ποτέ τις οργανώσεις, όπως η FETO που θέλει να βάλει το δηλητήριο της προδοσίας στις φλέβες του. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προδοσία της FETO».