4 Ιουλίου 2017

Και χορευτικό της οικογένειας Ρουβά-Ζυγούλη στο γάμο (ΒΝΤΕΟ)

Ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί, έχοντας στο πλευρό τους τα 4 παιδιά τους αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα (δείτε το βίντεο)...


... υποδέχτηκε στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη τους καλεσμένους. Υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη -που είναι οι μεγάλες αγάπες του γαμπρού- εισήλθαν στο χώρο για να βρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο με κουμπάρους το ζεύγος Βαρδινογιάννη.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο Έλληνας σταρ έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του. Στη συνέχεια, έφτασε η Κάτια Ζυγούλη συνοδευόμενη από τον μπαμπά της -ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό- αλλά και από 4 κορίτσια ντυμένα στα λευκά. Οι κοπέλες που συνόδευσαν τη νύφη έπαιζαν ένα κομμάτι του Μπάχ με 3 βιολιά κι ένα φλάουτο.

Μετά την τελετή ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media.

Στα τραπέζια υπήρχαν κάρτες με τους τίτλους των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά κι ένα σημείωμα με την παράκληση προς τους καλεσμένους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όμως πολλοί ήταν αυτοί που μοιράστηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, selfies αλλά και βίντεο.   Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρος της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές της Κέρκυρας τραγούδησαν για το γάμο του λαμπερού ζευγαριού.