8 Ιουλίου 2017

Αεροσυνοδός εξουδετέρωσε ταραξία χτυπώντας τον στο κεφάλι με δύο μπουκάλια κρασί!

Αρκετοί επιβάτες και δύο αεροσυνοδοί χρειάστηκαν για να εξουδετερώσουν έναν έξαλλο επιβάτη πτήσης της Delta που προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στον αέρα.

Ο Τζόζεφ Ντάνιελ Χούντεκ από...


... την Τάμπα των ΗΠΑ προσπάθησε πολλές φορές να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους, ενώ χτύπησε έναν επιβάτη και έναν αεροσυνοδό που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν. Το περιστατικό σημειώθηκε στην βραδινή πτήση της Πέμπτης από το Σιάτλ στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν η πτήση απογειωθεί, ο επιβάτης ζήτησε μια μπύρα. Από εκεί και πέρα όμως δεν ήπιε άλλο αλκοόλ, ενώ η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική, έως ότου, μια ώρα περίπου αργότερα, σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Βγήκε, ρώτησε κάτι έναν αεροσυνοδό και ξαναμπήκε στην τουαλέτα. Αφού βγήκε για δεύτερη φορά, έτρεξε προς την πόρτα και επιχείρησε με όλη τη δύναμή του να την ανοίξει.

Αφού κατόρθωσαν να τον εξουδετερώσουν αεροσυνοδοί και επιβάτες, η πτήση επέστρεψε στο Σιάτλ. Προηγουμένως όμως ο Χούντεκ είχε προλάβει να ρίξει μια γροθιά στο πρόσωπο μέλους του πληρώματος και να ανοίξει το κεφάλι συνεπιβάτη του με ένα μπουκάλι κρασί!

Τελικά, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ένας άλλος αεροσυνοδός κατόρθωσε να τον θέσει υπό έλεγχο, αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με δύο μπουκάλια!