6 Ιουλίου 2017

Η Χίλαρι κάλυψε σκάνδαλο παιδεραστίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ του NBC που είχε βγει στον αέρα το 2013, ισχυριζόταν ότι η μαθήτρια του Ροκφέλερ και φανατική παγκοσμιοποιήτρια -που ευτυχώς δεν εκλέχθηκε (δείτε το βίντεο)...
... Πρόεδρος στις ΗΠΑ-, Χίλαρι Κλίντον, ενώ διατελούσε υπουργός Εξωτερικών, διέκοψε έρευνα για παιδεραστικό κύκλωμα στις τάξεις του State Department, με σκοπό να αποφευχθεί το σκάνδαλο και να προστατευθεί η σταδιοδρομία υψηλόβαθμων στελεχών και ενός πρεσβευτή.

Το βίντεο από το ρεπορτάζ ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέτος τον Απρίλιο. Η έρευνα του NBC παρείχε εσωτερικά υπομνήματα του υπουργείου Εξωτερικών για να υποστηρίξει ισχυρισμούς μαζικής συγκάλυψης του παιδοφιλικού κυκλώματος που συνδέεται με την Χίλαρι Κλίντον.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, μεταξύ άλλων: «Βάσει εσωτερικών υπομνημάτων του State Department, η υπηρεσία μπορεί να έχει ματαιώσει ή να έχει παρέμβει σε έρευνες σχετικά με ενδεχομένως παράνομη και ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα στις τάξεις της για να προστατεύσει θέσεις εργασίας και να αποφύγει σκάνδαλα.  (…)  Υπήρξαν κατηγορίες πορνείας και παιδεραστίας και ισχυρισμοί ότι τα εγκλήματα αυτά συγκαλύφθηκαν κατά κάποιο τρόπο ή δεν εξετάστηκαν».