5 Ιουλίου 2017

Ξάνθη: Ιμάμης ξυλοκόπησε μικρό παιδί σε τζαμί!

Παιδί και μητέρα στο νοσοκομείο

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες σε τζαμί στην Ξάνθη. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ τοπικού μέσου, ένας ιμάμης διέκοψε...


... την προσευχή του μπαϊραμίου και επιτέθηκε σε ένα μικρό παιδί, ξυλοκοπώντας αυτό αλλά και τη μητέρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαινόμενος ιμάμης δεν είναι άγνωστος στην περιοχή, καθώς πρόκειται για τον εκλεκτό του ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Ο λόγος της έκρηξης του ιμάμη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ αμέσως μετά το περιστατικό, μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της από τη βίαια επίθεση.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα έντασης αναφέρθηκε και ένα περιστατικό βανδαλισμού ενός αμαξιού που ήταν παρκαρισμένο στον ευρύτερο χώρο του τζαμιού.  Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου ενώ την ίδια ώρα πάνω από 200 κάτοικοι του οικισμού είχαν συγκεντρωθεί και αποδοκίμαζαν τον ιμάμη για την ανήθικη συμπεριφορά του.

Όπως αποκαλύπτουν κάτοικοι, τα περιστατικά βίας απέναντι σε παιδιά δεν είναι κάτι νέο, καθώς παιδάκια εκπαιδεύονται στο Κοράνι συχνά με τη χρήση βίας και αντιπαιδαγωγικών μεθόδων ενώ δεν λείπουν και οι φήμες για σεξουαλική παρενόχληση!