16 Ιουλίου 2017

Το τερμάτισαν στην Ελβετία. Πωλούν πακέτα τσιγάρων....κάνναβης!

Τα πακέτα τσιγάρων...κάνναβης είναι πλέον μία πραγματικότητα στην Ελβετία, με τον καπνοπαραγωγό ο οποίος μάλιστα τα συστήνει, να τονίζει πως είναι αρκετά...


... ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό!

"Το πρώτο τσιγάρο κάνναβης στον κόσμο προέρχεται από την Ανατολική Ελβετία", αναφέρει ο δικτυακός τόπος μιας ανεξάρτητης εταιρείας Koch & Gsell, καθησυχάζοντας αυτούς που αμφισβητούν ότι "ναι, φυσικά είναι νόμιμο".

Το τσιγάρο αυτό πέρασε κάθε νομική διαδικασία στην Ελβετία και δεν αποτελεί είδηση - hoax, όσο απίστευτη κι αν ακούγεται. Από την πρώτη στιγμή πολλοί έτρεξαν να αμφισβητήσουν μία τέτοια κίνηση.

"Το φυσικό μείγμα καπνού και κάνναβης συνδυάζει ένα "κράμα" από γλυκά και πικάντικα αρώματα όταν καπνίζεται, αποπνέοντας το αδιαμφισβήτητο άρωμα κάνναβης", αναφέρει μια δήλωση της εταιρείας που εδρεύει στο St. Gallen στη βορειοανατολική Ελβετία.

Ενώ τα τσιγάρα περιέχουν μια νόμιμα αποδεκτή ποσότητα τετραϋδροκανναβινόλης (THC), τα τσιγάρα κάναβης έχουν επίσης "ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό καναβιδιόλης (CBD), ουσίας που αποδίδεται με μια σειρά διαφορετικών θετικών αποτελεσμάτων", λέει η διαφήμιση.