4 Ιουλίου 2017

Τούρκος "κομάντος των Ιμίων" ζήτησε να καταλάβει η Τουρκία τα... 18 νησιά!

Για πολλούς, (εσωτερικούς κυρίως), λόγους η Τουρκία φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει το ζήτημα του επεισοδίου ανοιχτά της Ρόδου με το ύποπτο τουρκικό φορτηγό...


... πλοίο και σήμερα είχαμε μια θεαματική εμφάνιση πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ο Ali Türkşen, που τον έχουν παρουσιάσει σαν ένα ήρωα κομάντο της κρίση των Ιμίων, (Οι πληροφορίες λένε ότι όλοι οι Τούρκοι κομάντος έχουν πεθάνει ή σκοτωθεί. Αυτός τώρα είναι αληθινός, ψεύτικος, δεν βγάζεις άκρη) αναφερόμενος στο επεισόδιο με το τουρκικό φορτηγό που βλήθηκε από πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής, τόνισε πως δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση και ότι η αυτή πρέπει να είναι η Τουρκία να προχωρήσει στο να… διώξει τους Έλληνες από τα 18 νησιά του Αιγαίου που κατέχουν παράνομα!

Εντωμεταξύ σήμερα τα τουρκικά κανάλια μεταδίδουν ότι το πλοίο ελέγχθηκε στο λιμάνι της Μαρμαρίδας όπου κατέφυγε και δεν βρέθηκε κανένα φορτίο με ναρκωτικά, άρα η… ελληνική επέμβαση ήταν παράνομη! (nikosxeiladakis)

Σχόλιο: Το πλοίο ανήκει σε εταιρία στελέχους του κόμματος του Ερντογάν. Πολλές φορές έχoυν διαπιστωθεί παράνομες δραστηριότητές του. Ο δε πλοίαρχος ανήκει στο τουρκικό παρακράτος της ΜΙΤ, με συμμετοχή και στο πλοίο Mavi Marmara.