21 Ιουλίου 2017

Καμπάνα για καθηγήτρια που έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της

"Δώρο" για τον μαθητή της που είχε γενέθλια

Επιφύλαξε στον μαθητή της μια καυτή βραδιά σεξ, πρώην καθηγήτρια από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων Πολιτειών, που τώρα τιμωρήθηκε...


... καθώς καταδικάστηκε σε 90 ημέρες φυλάκιση. Ευτυχώς γι' αυτήν, για μια μέρα ο μαθητής της έγινε ενήλικας.

Η 27χρονη έγγαμη καθηγήτρια Έμιλι Λόφινγκ κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου με σκοπό την ακολασία καθώς ο μαθητής ήταν 16 ετών. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Νεμπράσκα, η ηλικία των 16 ετών είναι η νόμιμη ηλικία συναίνεσης για να έρθει ένα άτομο σε σεξουαλική επαφή.

Η κατηγορούμενη δεν αρνήθηκε την κατηγορία. Εργαζόταν σε σχολείο στην περιοχή Γουίπινγκ Γουότερ όταν διέπραξε το αδίκημα. Φέρεται να γνωρίστηκε με το νεαρό και να συνευρέθηκε μαζί του τον Ιούλιο του 2016. Η δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορουμένης είπε ότι η πελάτισσά της έπασχε από «νευρικό κλονισμό» και ζήτησε από τον δικαστή να λάβει υπόψη του το άγχος λόγω εργασίας και το ιστορικό κατάθλιψης της οικογένειας της. Σύμφωνα με τη δικηγόρο η Λόφινγκ ζούσε «διπλή ζωή».

Ο εισαγγελέας πρότεινε για την κατηγορούμενη φυλάκιση 180 ημερών και το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί στην περίπτωσή της, ώστε να σταλεί στην κοινωνία ένα ηχηρό μήνυμα κατά των ατόμων με «αρπακτικές διαθέσεις σε βάρος των ανήλικων μαθητών».

Τελικά ο δικαστής επέβαλε ποινή φυλάκισης 90 ημερών σημειώνοντας ότι για εάν η πράξη της είχε γίνει ένα 24ωρο νωρίτερα η πρώην καθηγήτρια θα είχε κατηγορηθεί για κακούργημα, καθώς ο μαθητής θα θεωρούνταν ακόμα ανήλικος.