29 Ιουνίου 2017

Σκάνδαλο: Έστησαν τούρκικο glamour στην αρχαία Έφεσο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η τουρκική ξεφτίλα σε όλη της την έκταση, σε βάρος ενός ιερού χώρου που έχει αναγνωριστεί για την τεράστια αρχαιολογική, ιστορική θρησκευτική και πολιτιστική του (δείτε τις εικόνες)...


... αξία, σε βάρος της αρχαίας Εφέσου, της αρχαίας ελληνικής πόλης της δυτικής Μικράς Ασίας, που είναι και μια από τις επτά ιερές εκκλησίες της Βίβλου.

Όπως αναφέρεται, το σκάνδαλο ξέσπασε όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες εμπρός από τον ιερό χώρο τις Εφέσου με τα glamour τραπεζάκια, λες και ήταν καλοκαιρινό κέντρο, για να γίνει ο κιτς τουρκικός γάμος, ξευτελίζοντας τελείως τον χώρο αυτό που έχει γίνει τόπος προέλευσης χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο.

Το σκάνδαλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς τον τουρκικό αυτό γάμο τίμησαν και οι υπεύθυνοι του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού της Σμύρνης, ενώ την οργάνωση της glamour αυτής ξεφτίλας είχε αναλάβει το ίδιο το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού.

Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις από αυτό το σκάνδαλο έχουν ήδη προκαλέσει ζήτημα, καθώς μετά από αυτή την μεγάλη ξεφτίλα κατάλαβαν κάποιοι ότι έτσι ζημιώνεται η τουριστική εικόνα της Τουρκίας. (nikosxeiladakis)