20 Ιουνίου 2017

Ο φαρμακερός διάλογος Τσίπρα - Γεννηματά μπροστά στις κάμερες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάγωσαν όλοι στο Μαξίμου - Σφάχτηκαν με το γάντι

Έναν διάλογο διαφορετικό από τα τετριμμένα με πολλή ένταση παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και (δείτε το βίντεο)...


... την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά κατά την συνάντησή τους μπροστά στις κάμερες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων του κ. Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην οικονομία μετά το Eurogroup αλλά και για το Κυπριακό. Ο διάλογος είχε ένταση και μεταξύ σοβαρού και αστείου ήταν πολλές οι μπηχτές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Χαμογελαστοί οι δυο πολιτικοί έσταξαν δηλητήριο με ατάκες που θα συζητηθούν!

Ο διάλογος ήταν στον ενικό και αφού μίλησαν για τα παιδιά τους και τα σχολεία τους άρχισε ο "πόλεμος". Ο κ.Τσίπρας ρώτησε την κα Γεννηματά: «Πώς πάμε;» για να πάρει την απάντηση: «Εντάξει, πάμε πολύ καλά». «Έχετε συνέδριο;», την ρώτησε και εκείνη απάντησε: «Έχουμε πολλή δουλειά με το συνέδριο. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι. Αλλά πάμε πολύ καλά. Διψάει ο κόσμος να μιλήσει επειδή επειδή έχουμε προβάλλει το σχέδιο Ελλάδα. Έχουν αγωνία για το πως θα πάρει μπρος. Θα μας πεις σήμερα. Αν και συναντιόμαστε κατόπιν εορτής».

«Εσύ έχεις χρόνο και γυρνάς όλη την Ελλάδα», της ανταπάντησε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι «Μας δίνεται ως χώρα ένας χρόνος χωρίς αυτή την πίεση μια ανάσα να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της χώρας είναι καλό».

Και ήρθε το δεύτερο καρφί από την κα Γεννηματά: «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει».

Η απάντηση από τον κ. Τσίπρα ήταν επίσης καυστική: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί».

Η κα Γεννηματά δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω λέγοντας: «Μας έχεις βάλει σε δυο καινούργια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πως πραγματικά χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας δεν υπάρχει περιθώριο για ψεύτικες ελπίδες δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε».

«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση», απάντησε ο πρωθυπουργός. Και ευτυχώς έκλεισαν οι κάμερες...