28 Ιουνίου 2017

Πότε θα αποφασίσει η Πολιτεία να συμμορφώσει τους τουρκόσπορους;

Τουρκόσπορος δήμαρχος κατά Πομάκων δημοτών του

Στις 5/5/17 δημοσιεύσαμε από τον "Αντιφωνητή" Κομοτηνής την εγκάρδια επιστολή των κατοίκων της Κοτάνης...
... (δήμος Μύκης,νομός Ξάνθης) προς τον διοικητή του Δ ́ Σώματος Στρατού Γ. Καμπά, με την οποίαν ευχαριστούσαν τον ίδιο και τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο για τον δρόμο που ανέλαβαν να κατασκευάσουν προς το χωριό τους.

Εκ μέρους των κατοίκων υπέγραφαν τότε οι Χαλήλογλου Τζεμάλ και Ιβραχήμογλου Φεϊμή. Έλα όμως που σε κάποια σημεία χρειάζονταν και υλικά –τσιμεντοσωλήνες για την απορροή των ρεμάτων– που δεν διέθετε ο Στρατός, και αναγκάστηκαν οι κάτοικοι να απευθυνθούν εκ νέου στον δήμαρχο Τζεμίλ Καμπζά…

Ο τελευταίος λοιπόν αρνήθηκε κάθε βοήθεια, λέγοντας ότι υπέγραψαν το ευχαριστήριο ως “Πομάκοι” (που όντως και είναι και το έγραφαν), άρα να μην περιμένουν τίποτε από αυτόν! Δεν είπαν τίποτε πουθενά οι άνθρωποι, μάζεψαν μόνοι τους τα 1.400 ευρώ που χρειάζονταν και αγόρασαν μόνοι τους τους τσιμεντοσωλήνες.

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν ακόμη και σήμερα στην ελληνική Θράκη, οι τουρκόφρονες αντιμετωπίζουν με τρόπο ανοιχτά ρατσιστικό τους δηλωμένους Πομάκους κι όλοι οι δήθεν αντιρατσιστές επιχαίρουν! (Aντιφωνητής)