17 Ιουνίου 2017

Ο επικεφαλής της αλβανικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ

Στέλνουν μήνυμα οι ΗΠΑ στους Αλβανούς ψηφοφόρους

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουζλίμ Μπάσα, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στις ΗΠΑ, συναντήθηκε...
... με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάσα στο λογαριασμό του στο Facebook αναφέρθηκε στη συνάντηση αυτή χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση αυτή  ως μια «κολοσσιαία ενθάρρυνση και έμπνευση για το κίνημά μας για τη δημοκρατία των πολιτών, για μια ισχυρή οικονομία και ένα ασφαλές αύριο για όλους τους Αλβανούς».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, είχε συνάντηση και συνομιλίες με αξιωματούχους της κυβέρνησης σχετικά με τις πολιτικές του προέδρου Τραμπ.

«Μόλις τελείωσα τη διήμερη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά τη διάρκεια της "Εβδομάδας του Λευκού Οίκου για την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού", επανεξετάσθηκαν οι πρωτοβουλίες της φορολογικής διαχείρισης Τραμπ, η επαγγελματική κατάρτιση, η πρακτική άσκηση και η χρηματοδότηση των μελετών», σημείωσε ο Μπάσα.

Ανέφερε, επίσης, την "απεριόριστη συμπαράσταση" του προέδρου Τραμπ και την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Αλβανία και τους Αλβανούς.

Λόγω της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, ο Μπάσα ανέστειλε, προσωρινά, την προεκλογική του εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. (Βαλκανικό Περισκόπιο)