17 Ιουνίου 2017

Διαλύουν σκόπιμα την ελληνικά κοινωνία: Ισλαμικές μαντήλες στα Ελληνόπουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες από δημοτικό σχολείο του Χολαργού

Χαμός σε όλη την Ευρώπη με την είσοδο των μουσουλμανόπαιδων στα σχολεία. Στην Γερμανία άλλαξαν ολόκληρο σύστημα σε σχολείο, ενώ στην Ελλάδα (δείτε το βίντεο)...


... έβαλαν στα Ελληνόπουλα ισλαμικές μαντήλες.

Η διεύθυνση του σχολείου Maria-Sibylla-Merian στο Μπόχουμ αποφάσισε να διαλύσει ολόκληρο επίπεδο τάξης, προκειμένου να ενσωματώσει 27 μουσουλμανόπουλα σε νέες τάξεις που δημιουργήθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες της σχολικής διεύθυνσης, διαλύεται ολόκληρο το 8ο επίπεδο μάθησης, προκειμένου να μοιραστούν τα παιδιά των μουσουλμάνων, καθώς με το υπάρχον σύστημα αυτό κατέστη αδύνατο.

Μάλιστα δεν δημιουργήθηκαν ξεχωριστές τάξεις για αυτά τα παιδιά, αλλά για λόγους, όπως μεταδίδεται από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό WDR, «κοινωνικής δικαιοσύνης» αποφασίστηκε το ανακάτεμά τους με άλλα παιδιά. Τα πάντα για τους μουσουλμάνους μετανάστες!

Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο! Σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, στο τέλος της σχολικής εορτής βγήκαν οι... χορεύτριες οριεντάλ, λικνίζοντας το κορμί τους σε ανατολίτικους ρυθμούς!

Μεγάλη μερίδα του κοινού μάλιστα τις αποθέωνε, ωστόσο μερίδα γονέων έσπευσε να διαμαρτυρηθεί έντονα για την παρουσία των ημίγυμνων χορευτριών μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά. Όλως τυχαίως οι χοροί παρέπεμπαν σε Ισλάμ.

Αυτό που έγινε σε δημοτικό σχολείο στον Χολαργό όμως ξεπέρασε και τα Τρίκαλα. Στο 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-παράσταση υπέρ των «προσφύγων και μεταναστών». Οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού ντύθηκαν σε ισλαμικό στυλ και τα κοριτσάκια φόρεσαν ισλαμικές μαντήλες. Έπαιζαν και τραγούδια, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά και οι γονείς.