18 Ιουνίου 2017

Καναδάς: Φυλακή όσοι χρησιμοποιούν λάθος αντωνυμία απευθυνόμενοι στους τρανσέξουαλ!

Οι Καναδοί, που δεν ασπάζονται την "προοδευτική" θεώρηση του φύλου, θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για εγκλήματα μίσους, να φυλακιστούν, να τους δοθεί πρόστιμο (δείτε το βίντεο)...


... και να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν μαθήματα αντι-βίας!

Η Γερουσία του Καναδά ενέκρινε τον νόμο C-16, σύμφωνα με το LifeSiteNews, ο οποίος εντάσσει την «ταυτότητα φύλου» και την «έκφραση φύλου» στον Κώδικα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας, και στην κατηγορία του εγκλήματος μίσους του Ποινικού Κώδικα. Το νομοσχέδιο τώρα χρειάζεται μόνο τη βασιλική σύμφωνη γνώμη από τη Βουλή των Κοινοτήτων, για να περάσει ως νόμος.

"Μεγάλα νέα", ανακοίνωσε ο Justin Trudeau, ο πρωθυπουργός του Καναδά. "Το νομοσχέδιο C-16 πέρασε τη Γερουσία - καθιστώντας παράνομη τη διάκριση βάσει της ταυτότητας ή της έκφρασης των φύλων."

Ο Jordan Peterson, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, και ένας από τους πιο έντονους επικριτές του νομοσχεδίου, μίλησε στη Γερουσία πριν από την ψηφοφορία, επιμένοντας ότι παραβιάζει την ελευθερία του λόγου των πολιτών και καθιερώνει αυτό που θεωρεί ως νόμιμη αμφισβητήσιμη ιδεολογία για το φύλο, ως νόμο.

"Η απαγόρευση του λόγου έχει έρθει στον Καναδά", δήλωσε ο Peterson. «Θα το μετανιώσουμε πικρά αυτό». Αποδοκιμάστηκε επειδή είπε την αλήθεια! Δείτε στο βίντεο πως τον αντιμετώπισαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου. Έτσι οι Καναδοί φοιτητές αντιλαμβάνονται την ελευθερία του λόγου.

"[Οι ιδεολόγοι] χρησιμοποιούν ανυποψίαστους και μερικές φορές συνεργάτες μέλη της επονομαζόμενης κοινότητας τρανσέξουαλ, για να προωθήσουν την ιδεολογία τους", δήλωσε ο καθηγητής στη Γερουσία τον Μάιο. "Η ίδια η ιδέα του, ότι να αποκαλείς κάποιον με έναν όρο που δεν επέλεξε του προκαλεί μια τέτοια ανεπανόρθωτη βλάβη που πρέπει να αναζητηθούν ένδικα μέσα, είναι μια ένδειξη για το πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει η κουλτούρα της θυματοποίησης στην κοινωνία μας".

Ο Peterson είχε δεσμευτεί προηγουμένως να μην χρησιμοποιεί παράνομες αντωνυμίες φύλου και οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την αντίθεσή του στην πολιτική ορθότητα!   "Αυτό το τυραννικό νομοσχέδιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά κοινωνική μηχανική στον νιοστό βαθμό! Όλα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας", δήλωσε στο LifeSiteNews ο Jeff Gunnarson, αντιπρόεδρος της καμπάνιας Life Toronto, μιας πολιτικής ομάδας υπέρ της ζωής στον Καναδά.

Μόνο διώξεις και φυλακή προβλέπονται για όποιον πει κάτι αντίθετο από ό,τι ορίζει η Νέα Τάξη!