17 Ιουνίου 2017

«Αντίμετρα» για το χαμένο παιδί στο Μενίδι: Χωρίς εξετάσεις στα ΤΕΙ οι Ρομά!

Ο "σύντροφος" που το σκέφτηκε έχει μυαλό Αϊνστάιν

Η πλειοψηφία αυτών που κάνουν μπάχαλο τα Πανεπιστήμια, φοιτητές είναι. Γιατί δεν προσαρμόστηκαν στους κοινωνικούς κανόνες; Κι αυτοί που κυβερνούν, πτυχιούχοι (δείτε τα βίντεο)...


... είναι. Σε τι ωφέλησαν τον λαό;

«Αντίμετρο» την εισαγωγή Ρομά στα ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις για τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου μέσα στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα, ανακοίνωσαν χθες πέντε υπουργοί της κυβέρνησης!

Την ώρα που οι απελπισμένοι κάτοικοι δείχνουν στα τηλεοπτικά συνεργεία τις σφαίρες που μαζεύουν από τα σπίτια τους σε βάζα και όλοι τους έχουν να διηγηθούν μια τέτοια ιστορία, όπου κάποιος δικός τους τραυματίστηκε ή που γλίτωσε από τύχη, οι κ.κ. Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Γαβρόγλου, Θεανώ Φωτίου, Νίκος Τόσκας και Παύλος Πολάκης ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξή τύπου μέτρα για την περιοχή.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν μέτρα για την εκπαίδευση των Ρομά, το ενδεχόμενο να εντάσσονται στην αστυνομία νέοι σε ηλικία Ρομά, αλλά και να... φωτίσουν τους δρόμους στην περιοχή που θεωρείται άβατο για την αστυνομία! Εξήγγειλαν, επίσης, πρωτοβουλίες για τους τοξικοεξαρτημένους και προγράμματα αθλητισμού που ήταν πάντα μέσο απογκετοποίησης.

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο συμμαθητής τους πέφτει νεκρός από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του, τα παιδιά τραγουδούν τον Παλιάτσο του Νότη Μαυρουδή. Οι παιδικές φωνές ακούγονται να λένε: «Τραγούδι λέω δυνατά, ν' ακούσουν όλα τα παιδιά, ν' ακούσει η Πολιτεία...»