10 Ιουνίου 2017

Προπονητής Βοσνίας: "Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πλευρά των Βοσνίων ψάχνει να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, όσον αφορά το χαμό που έγινε με τη λήξη της αναμέτρησης με την Εθνική στη Ζένιτσα.

Ο προπονητής της Βοσνίας (δείτε το βίντεο),...

... Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, επισκέφτηκε την Κυριακή το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ο Λούλιτς και μιλώντας στο ''avaz.ba'', υποστήριξε:

“Ο Λούλιτς είναι καλά. Η διάθεσή του ήταν καλή, παρά τα όσα έγιναν. Ο Σούνιτς, κανονικά, έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Είδατε τι έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Έχουμε δύο παίκτες στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν”!

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ο βοηθός του, Στεφάν Ζιλί, για το γεγονός ότι έσπασε δύο δόντια του Γιάννη Γιαννιώτα, ο Μπαζντάρεβιτς τόνισε: “Πώς να νιώθει; Ήταν λάθος αυτό που έγινε. Προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και του επιτέθηκαν οι Έλληνες παίκτες. Ήταν αυτοάμυνα”.

Για το ματς, ο Μπαζντάρεβιτς δήλωσε: “Περιμέναμε ότι θα γινόταν έτσι και έγινε. Δύο παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, σε όλο το παιχνίδι χτυπούσαν τους παίκτες μας. Ο διαιτητής έπρεπε να μας δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι, αλλά κι εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί”.