18 Ιουνίου 2017

Η φρίκη των χριστιανών στο Μεξικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δρουν συμμορίες πιστών παλαιών θεών

Είναι γνωστό πώς μια από τις βασικές εξαγγελίες του Τραμπ, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων χαρακτηρίζοντας (δείτε τα βίντεο)...

... τον ακραίο ρατσιστή, ήταν η κατασκευή τείχους στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών Μεξικό.

Και όμως, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, υπάρχουν και κάποιες άλλες σοβαρές αιτίες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και που δικαιολογούν την ανέγερση αυτού του τείχους. Γνωρίζουμε ότι το Μεξικό είναι μια κλασική χριστιανική χώρα που ακολουθεί τον παπισμό. Εκείνο όμως που δεν είναι πολύ γνωστό  είναι ότι, σε αυτήν την χώρα  συμβαίνουν σημεία και τέρατα που μοιάζουν πολύ με τις φρικτές εικόνες των σφαγών και τον εγκλημάτων από τους τζιχαντιστές.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι σε αυτήν την υποτίθεται χριστιανική χώρα, ο χριστιανισμός διώκεται με ένα σατανικό και φανατικό τρόπο, που θυμίζει έντονα ακραίο Ισλάμ; Όπως οι τζιχαντιστές  καταδιώκουν με μανία τους άπιστους το ίδιο πράγμα, και εδώ είναι το παράδοξο, συμβαίνει και στην χώρα αυτή. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καταδιώκονται με μανία οι  ιερείς.

Σύμφωνα με τα καθολικά μεξικανικά ΜΜΕ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν εκτελέσει -συχνά με φρικτό τρόπο- 15 παπικούς ιερείς. Ενώ άλλες 60 επιθέσεις πάλι κατά παπικών ιερέων που ξέφυγαν την τελευταία στιγμή την εκτέλεση, έχουν σημειωθεί  την τελευταία δεκαετία. Οι χριστιανοί σφάζονται με φρικτό τρόπο, ενώ η χώρα του Μεξικού έχει γίνει πολύ επικίνδυνη για χριστιανούς ιερείς.

Η πόλη στην οποία σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα αυτών των σατανικών καρτέλ είναι στην πόλη Μιτσοακάν σύμφωνα με τα λεγόμενα του καρτέλ Knights Templar Cartel. Συγκεκριμένα, στην περιοχή αυτήν οι αγρότες υποχρεούνται να πληρώσουν φόρους στα καρτέλ υποτίθεται για την προστασία τους.

Στην περίπτωση που δεν έχουν να πληρώσουν, τότε τους παίρνουν δια της βίας τα παιδιά τους, τα όποια στην συνέχεια θα θυσιάζουν με φρικτό τρόπο στους δαιμονικούς θεούς τους. Αυτές  οι τελετές ανθρωποθυσιών ονομάζονται κανιβαλικά τελετουργικά (Cannibal rituals) γιατί θυμίζουν τις τελετές ανθρωποφαγίας των κανιβάλων της Αφρικής.