12 Ιουνίου 2017

Απίστευτη πολιτική μικρότητα Ζωής για τον Γλέζο!

"Έβαλε στη θέση της τη σημαία που κατέβασε"

Το προσωπικό και πιθανότατα εκλογικό “σόου” που προσπάθησε να στήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκδήλωση μνήμης...


... για τα θύματα της ναζιστικής σφαγής του Διστόμου, διακόπηκε... άδοξα από την στάση του Μανώλη Γλέζου.

Ο Γλέζος παραμέρισε την πρώην πρόεδρο της Βουλής που προσπάθησε να απαγορεύσει στον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο αποτρέποντας την μετατροπή μιας εκδήλωσης μνήμης σε προεκλογική εκδήλωση της “Πλεύσης Ελευθερίας” και της επικεφαλής της.

Φαίνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν συγχώρησε στον Μανώλη Γλέζο, αυτή του την κίνηση και με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στα social media, μιλά με τρόπο που ούτε οι φανατικότεροι των αντιπάλων του στις δεκαετίες της δράσης του δεν είχαν τολμήσει.

“Ο Μανώλης Γλέζος προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων” έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μπορεί οι ιδεολογικοί αντίπαλοι να αμφισβητούν ότι υπεστάλη η γερμανική σημαία, ελλείψει στοιχείων, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με 3 καταδίκες σε θάνατο και συνολικά 16 χρόνια φυλακής και εξοριών για την πολιτική του δράση.

Και ήρθε τώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να δείξει στον ελληνικό λαό, τι είναι το "ηθικό πλεονέκτημα" που λέει η Αριστερά ότι διαθέτει. Το κατάλαβαν όλοι άλλωστε από καιρό, τι είδους "ηθικό" είναι, απλώς η Ζωή το επιβεβαίωσε.